Правила та умови

1.1. Перш ніж грати на гроші в ігрові автомати в онлайн казино Паріматч, погодьтеся з Правилами та Умовами, Політикою конфіденційності та захисту особистих даних. Принципи, викладені далі, дійсні всім відвідувачів українського веб-ресурсу (далі — Сайт). Приймайте рішення про реєстрацію після ознайомлення та згоди з Умовами. Якщо вимоги не підходять і ви не гарантуєте дотримання, не створюйте обліковий запис. Використання сервісів Сайту означає вашу згоду з Умовами та Правилами.

Загальні умови

2. Зміна угоди

2.1. Париматч казино має право міняти угоду. Оновлення обумовлені різними причинами (юридичними, комерційними) та будь-якими іншими, які пов'язані з наданням послуг відвідувачам. Нові правила починають діяти з публікації. Клієнтам слід знати, що договір може бути відредаговано будь-якої миті. Рекомендується перечитувати Умови.

2.2. Якщо нова редакція не влаштовує вас, не користуйтеся послугами веб-ресурсу. У пункті №11 є інструкція, як закрити ігровий рахунок.

3.1. Користувачам, які не досягли повноліття, не можна створювати обліковий запис. Послуги Париматч казино доступні з 18 років або з 21 року. Неприпустимо ігнорувати вимогу. Компанія має право вимагати документи, що підтверджують вік. Аккаунти регулярно верифікуються. Якщо цей пункт договору порушено, ми відмовляємо у наданні послуг, закриваємо ігровий рахунок. Ми можемо відновити співпрацю, але для цього потрібно пройти верифікацію. Завантажте документи, зачекайте на перевірку.

3.2. Не у всіх юрисдикціях дозволено брати участь у розіграшах лотерей. Ми не даємо консультацій щодо того, чи відповідають наші послуги законам вашої країни, знімаємо з себе відповідальність за ваші рішення. Використовуйте функціонал на власний ризик.

3.3. Казино Паріматч пропонує набір інструментів, що не суперечать нормам тієї чи іншої юрисдикції. Перш ніж користуватися послугами, переконайтеся, що вони не суперечать законодавчим нормам вашої країни. Якщо відвідувачі незаконно користуються договором оферти, компанія знімає із себе відповідальність.

3.4. Відвідувачам, які проживають на території низки країн, заборонено відкривати обліковий запис. Кількість таких регіонів може коригуватися будь-якої миті. Компанія не повідомляє про оновлення попередньо. Актуальний перелік заборонених юрисдикцій: Великобританія, Німеччина, Австралія, Гонконг, Канада, Франція, США, Італія, Нідерланди.

3.5. Відповідальність за виграші, що обкладаються податками та зборами, лежить виключно на Гравці. Громадянин повинен самостійно повідомляти про доходи державним органам.

4. Відкриття рахунку

4.1. Тільки зареєстрованим відвідувачам доступний розширений набір інструментів. Без ігрового рахунку неможливо робити реальні ставки, отримувати бонуси до Париматчу казино, брати участь у розіграшах, виводити кошти. Вкажіть достовірні дані під час реєстрації: адресу електронної пошти, номер мобільного. Для захисту облікового запису потрібен надійний пароль.

4.2. Заповнюючи анкету, вводьте реальні дані. Усі відомості необхідно підтвердити. Ми маємо право запросити документи, що засвідчують особу. Якщо ви не готові надати інформацію, не реєструйтесь. Вам буде заборонено доступ до функціоналу. Дія облікового запису тимчасово припиняється.

4.3. Вичерпну інформацію необхідно вносити під час реєстрації. Але ви матимете можливість змінити персональні дані у профілі. Правки вносяться до особистого кабінету. Ігнорування вимог призводить до обмежувальних заходів.

4.4. Ви зможете виконати вхід до особистого кабінету. Якщо виникають труднощі з авторизацією, зверніться до служби підтримки. Зв'яжіться з операторами через електронну пошту, онлайн-чат, по телефону.

4.5. Створювати рахунки суворо заборонено. Одна IP-адреса, ПК, мобільний пристрій - єдиний обліковий запис. У разі виявлення мультиаккаунтів, всі ігрові рахунки закриваються. Умови такі:

  • 4.5.1. Фінансові операції, які проводилися з рахунку-дублікату, анулюються.
  • 4.5.2. Виплати зупиняються, кошти не виводяться та не повертаються.
  • 4.5.3. Виграші, що опинилися на дублюючому балансі, не переводяться на інший, у нарахуванні додаткових коштів буде відмовлено.
  • 4.5.4. Фінансовий відділ не займається розглядом претензій щодо повернення втрачених коштів.

5. Верифікація Гравця

5.1. Ви повинні гарантувати, що:

  • 5.1.1. Старші 18 років або 21 роки, закони вашої юрисдикції дозволяють брати участь в азартних іграх.
  • 5.1.2. Є власником коштів, що є на основному балансі. Особисті дані достовірні, контактну інформацію, яку ви ввели під час реєстрації, перевірено. Юридичне ім'я на документах, що засвідчують особу, на платіжних інструментах співпадає. Ви знімаєте кошти, робите депозити зі свого електронного гаманця чи банківської картки.
  • 5.1.3. Тільки ви відповідаєте за фінансові ризики, не готові програвати — не користуйтеся послугами.
  • 5.1.4. Маєте інформацію про методи надання послуг в інтернеті, загальними правилами.

5.2. Перевіркою контактів, рахунків, персональних даних займається служба безпеки.

5.3. У період проходження верифікації виведення коштів не провадиться.

5.4. За персональні відомості, які не відповідають дійсності, ви втрачаєте доступ до функціонала платформи. За невиконання вимог Компанія має право закрити ігровий рахунок.

5.5. Казино Париматч має право не надавати послуги користувачам, які не пройшли ідентифікацію (вік має бути підтверджено документально). Обліковий запис блокується, доступ до кабінету надається після з'ясування обставин. Незаконна участь у розіграшах лотерей загрожує:

  • 5.5.1. Блокуванням ігрового рахунку.
  • 5.5.2. Анулюванням фінансових транзакцій, що були зроблені за цей час, поверненням депозитів із комісією.
  • 5.5.3. Скасуванням скоєних ставок у слотах та інших іграх.
  • 5.5.4. Анулюванням здійснених виплат. Гроші, які були виведені за весь ігровий період, ви повинні повернути на вимогу.

6. Безпека користувача

6.1. Заборонено передавати пароль та адресу пошти третій стороні. Втрачені дані можна відновити за допомогою спеціальної опції. Потрібно натиснути кнопку, слідувати інструкції.

6.2. Тільки ви відповідаєте за збереження особистих даних, відповідальні за втрату коштів у результаті несанкціонованого доступу до облікового запису, шахрайських дій.

6.3. Несанкціонована авторизація, доступ до балансу – порушення безпеки. Якщо виявлена ​​підозріла спроба входу до кабінету, зверніться до технічної підтримки. Саппорт вимагатиме доказу несанкціонованого доступу. Компанія не відповідає за безпеку персональних відомостей гемблер. Під час реєстрації в казино Паріматч ви погодилися з Правилами.

7. Введення та виведення коштів

7.1. Для гри із реальними ставками внесіть кошти на основний баланс.

7.2. Мінімальний депозит:

  • 7.2.1. Visa/Mastercard, Google Pay - 50 грн.
  • 7.2.2. ADVcash - 10 грн.
  • 7.2.3. Mobile - 5 грн.
  • 7.2.4. IBOX, Sistema, EasyPay, LeoPayment - 1 грн.
  • 7.2.5. Bitcoin - 0.0002 BTC, Ethereum - 0.01 ETH, Litecoin - 0.01 LTC.

7.3. Вам необхідно підтвердити, що:

  • 7.3.1. Вносите власні гроші, походження яких можна пояснити.
  • 7.3.2. Внесені депозити не буде скасовано.

7.4. Перекази від сторонніх осіб не приймаються.

7.5. Фінансові транзакції, що здійснюються через банківські картки, обкладаються комісією, відсотки сплачує отримувач.

7.6. Можливе поповнення депозиту за допомогою операторів мобільного зв'язку. Потрібно ввести номер телефону в кабінеті.

7.7. Дозволено вносити кошти за допомогою електронної валюти, готівка не приймається.

7.8. Неприйнятно скасовувати виконані транзакції. За повернення нерозміщених коштів стягується комісія.

7.9. Компанія може закрити рахунок клієнта, зобов'язана проінформувати правоохоронні органи про порушення: шахрайські, незаконні дії, відмивання грошей.

7.10. Моменти, які необхідно врахувати перед оформленням та надсиланням заявки на обробку:

  • 7.10.1. Виведення коштів доступне з верифікованого акаунта. Під час першого кешауту підтвердьте контактну інформацію, завантажте скан-копії паспорта або іншого документа, фото платіжного інструменту, за допомогою якого вносилися кошти.
  • 7.10.2. Мінімальна сума виведення залежить від платіжної системи: через Lifecell, Vodafone, Київстар – 10 грн., через Visa/Mastercard, ADVcash, Litecoin – 100 грн., Bitcoin – 400 грн.
  • 7.10.3. Вивести бонусні кошти можна після відіграшу.
  • 7.10.4. Передбачені ліміти виводу, що менше встановленої суми зняти неможливо.

7.11. Фінансовий відділ розглядає заявки у робочі та святкові дні, виплати проводяться 24/7.

7.12. Для виведення виграшів із реального балансу є вкладка "Каса". Відкрийте особистий кабінет, натисніть "Грошові операції" - Виведення коштів. Виберіть платіжний метод, заповніть реквізити, вкажіть суму, дотримуйтесь підказок.

7.13. Фінансовий відділ розглядає заявки до двох днів.

7.14. В онлайн казино Паріматч діють такі ліміти виплат:

  • Доба - 30 000 UAH.
  • Тиждень – 150 000 UAH.
  • Місяць - 750 000 UAH.

7.15. Вартість монет в ігрових автоматах встановлюється виробниками, розмір виграшу у гривнях може відрізнятись.

8. Правила онлайн ігри

8.1. За достовірність даних про фінансові транзакції відповідає клієнт Паріматч казино.

8.2. Історія депозитів і висновків зберігається в особистому кабінеті.

8.3. Якщо користувач не дотримується Умов, адміністрація може відмовити у проведенні транзакції частково або повністю. Вам потрібно підтверджувати операції. Якщо виникають фінансові питання, напишіть на техпідтримку сайту.

8.4. Якщо потрібно скасувати зроблені ставки, зверніться до саппорту.

8.5. Підтвердьте надсилання, скасування ставки почне діяти.

9. Шахрайські дії/змова

9.1. Заборонено:

  • 9.1.1. Передавати дані для входу в особистий кабінет (логін, пароль, ID) та інші відомості третій стороні.
  • 9.1.2. Користуватися шахрайськими алгоритмами, шкідливим програмним забезпеченням (розширеннями, скриптами), вигравати за допомогою помилок, допущених виробником.
  • 9.1.3. Вносити кошти із фальшивих карток.
  • 9.1.4. Брати участь у злочинній змові, відмивати кошти у грі з реальними ставками.
  • 9.1.5. Вдаватися до послуг шахраїв, хакерів.

9.2. Якщо є підозра у змові, шахрайських діях, зняття виплат припиняється, заявки анулюються, кошти повертаються. Виграші та бонусні заохочення не видаються.

10. Заборонені дії

10.1. Неприпустимі образи, шантаж, приниження, загрози, агресивне спілкування та подібні дії.

10.2. Заборонено використовувати інформацію, яка може зашкодити Париматчу казино, спричинити виникнення збоїв та інших технічних проблем. Неприпустимою є будь-яка дія, що порушує працездатність Сайту. Масові розсилки заборонені.

10.3. Сервіси ресурсу призначені для розваги, тестування гральних автоматів та віртуального майданчика. Заборонено використовувати матеріали без дозволу адміністрації.

10.4. Хакерські дії заборонені. Ви не можете зламати свій обліковий запис, обійти систему безпеки. Протиправні дії суворо караються, Компанія має право повідомити органи нагляду.

10.5. Париматч казино знімає з себе відповідальність, якщо клієнт втратив гроші через форс-мажорні обставини: хакерського злому сервера, технічної несправності ресурсу, вірусних атак, помилок у програмному забезпеченні тощо.

10.6. Обліковий запис не можна продати, подарувати.

10.7. Не можна отримувати призи за допомогою нечесних алгоритмів. Якщо адміністрація виявить такі випадки, ви будете заблоковані тимчасово або назавжди. Аудиторська перевірка ставок проводиться регулярно. Рішення про виплати ухвалюється в односторонньому порядку.

11. Терміни дії/розірвання договору

11.1. Доки рахунок не закритий, Гравець відповідальний за збереження коштів.

11.2. Компанія має право утримувати комісію. Після закриття ігрового рахунку гроші та бонуси згоряють.

11.3. Цими умовами передбачено розірвання договору, припинення зобов'язань сторін після видалення облікового запису.

11.4. Аккаунти блокуються та видаляються, якщо:

  • 11.4.1. Конкретний гравець не обслуговується (за рішенням компанії) проект припиняє свою діяльність.
  • 11.4.2. Аккаунт співвідноситься із заблокованим рахунком.
  • 11.4.3. Мав місце несанкціонований доступ, виявлено спробу злому.
  • 11.4.4. Ігровий рахунок відкритий клієнтом, який проживає на території невирішеного регіону.
  • 11.4.5. Виявлено інформацію суперечливого характеру, образливу, яка завдає шкоди користувачеві або Компанії.

11.5. Ігрові рахунки, які неактивні протягом півроку, можуть бути заблоковані без попередження.

Зміни на веб-сайті

Умови та Правила, що діють, можуть коригуватися власником Сайту Паріматч. Компанія має право змінювати та доповнювати будь-які послуги, а також припиняти дію деяких послуг.

12. Помилки

12.1. Несправності на сервері, помилки під час запуску ігор - зона відповідальності власника веб-ресурсу, проблеми технічного характеру вирішуються вчасно. За поломку обладнання нестабільне з'єднання відповідає провайдер.

13. Обмеження відповідальності

13.1. Компанія створює комфортні умови для гри на майданчику, але використання послуг – прерогатива Гравця.

13.2. Веб-ресурс функціонує відповідно до викладених Умов. Відсутність додаткових гарантій не призводить до зниження якості послуг.

14. Порушення Правил

14.1. Якщо викладені Умови порушені, Гравець має відшкодувати витрати, компенсувати позови.

15. Інтелектуальна власність

15.1. Вміст веб-ресурсу — об'єкт авторського та суміжного права, належить казино Паріматч та використовується відповідно до ліцензії. Неприпустимо завантажувати та роздруковувати контент для особистих потреб.

15.2. Дозволено користуватися сервісами та функціоналом платформи, це не порушує авторські та суміжні права. Виключні права на веб-ресурс, що продовжує залишатися в інтелектуальній власності, належать власникові.

15.3. Відтворення фірмового стилю, копіювання логотипу Паріматч та вмісту веб-ресурсу заборонено. Не можна використовувати інтелектуальну власність на своїх платформах.

16. Особисті дані

16.1. Компанія дотримується принципів збереження персональних даних, обробляє особисті відомості відповідно до правил Політики конфіденційності.

16.2. Перш ніж створювати обліковий запис у казино Паріматч, необхідно дати згоду на обробку персональних відомостей. Порядок збирання та зберігання особистих даних відвідувачів відповідає правилам Політики конфіденційності.

17. Використання cookie

17.1. Файли cookie необхідні для забезпечення функціональності Париматч казино. Фрагменти даних передаються в браузер, зберігаються на пристроях. Файли cookie запам'ятовують інформацію про ваші відвідування, дозволяють отримати швидкий доступ до кабінету, спрощують навігацію. Рекомендується приймати куки для швидкого завантаження та правильного функціонування ресурсу.

18. Скарги

18.1. Претензії клієнтів розглядаються службою техпідтримки.

18.2. Під час вирішення фінансових спорів використовуються записи, що зберігаються на сервері.

18.3. Онлайн слоти працюють за принципом генератора випадкових чисел, Гравці беруть участь у розіграші лотерейних квитків. Результати, які ви бачите на екрані, є випадковими і не можуть бути скориговані.

19. Інтерпретація

19.1. Цей текст Умов доступний українською мовою, відповідає оригіналу. Якщо є розбіжності, то використовується українська версія.

20. Права та обов'язки

20.1. Третя сторона має право отримати Умови за домовленістю. Власник Париматч казино може субліцензувати, віддавати угоду без попередження.

21. Форс-мажор

21.1. Компанія знімає з себе відповідальність за виконання зобов'язань Умов із затримкою, до якої призвели форс-мажорні ситуації: воєнні дії, атаки хакерів, збої інтернету та інші непередбачувані події.

22. Відмова від зобов'язань

22.1. Не можна відмовлятися від прав, якщо Гравець не може гарантувати виконання зобов'язань перед власником бренду. Що б не сталося, дотримуйтесь Умов.

22.2. Відсутність письмового договору знімає відповідальність із Компанії. І тут зобов'язання власника нічого очікувати мати юридичної сили.

23.1. На сайті є інформаційні посилання, які ведуть інші веб-ресурси і не належать Париматч казино. Адміністрація знімає із себе відповідальність за чужий контент.

24. Повернення за програші

24.1. Повернення коштів за програші - можливість зберегти позитивний баланс. Кешбек нараховується автоматично щотижня і дозволяє повернути частину коштів.

24.2. Кешбек від Паріматч доступний гравцям, які:

  • Зареєструвалися та виконали вхід у профіль.
  • Внесли депозит через платіжну систему (кошти на бонусному рахунку не враховуються).

24.3. Париматч казино повертає 10% суми програшу за тиждень. Кешбек нараховується на бонусний баланс, відіграється з вейджером х10. Максимальний бонус – 10 000 UAH.

24.4. Cashback не потребує попередньої активації, нараховується автоматично по понеділках.

24.5. Для отримання компенсації потрібно зробити депозит, виконати інші умови.

24.6. Неприпустимо зловживати бонусами, щоб уникнути санкцій. Акційні пропозиції, які є на Сайті, є актуальними.

Безпека

25. Захист персональних даних

У Політиці конфіденційності перелічені всі Положення, що належать до казино Паріматч.

Відвідувачі – суб'єкти персональних даних. Робота компанії відповідає закону 2297-VI від 2010 року, на підставі якого особиста інформація клієнтів знаходиться під захистом.

Збір відомостей ведеться законно, не передається третім особам.

Ідентифікаційні дані зберігаються на сервері певний час.

Захист даних – пріоритет казино Паріматч. Інформація користувача надійно зберігається, захищена від несанкціонованого доступу.

При реєстрації необхідно вказати достовірну інформацію: ПІБ, місце проживання, дата народження. Потрібні електронна пошта та телефон, платіжні дані гаманця або картки, нік. Надайте копії документів для верифікації. Гравець відповідає за правдивість інформації.

Особисті дані необхідні для реєстрації та входу до кабінету, верифікації. Платіжна інформація дозволяє вносити депозити та виводити кошти, запобігає шахрайським діям. Компанія не розголошує персональні відомості, виняток - на вимогу відповідних органів.

25.1. Права та обов'язки сторін

25.1.1. Права Гравця

Якщо введено неправдиву інформацію, зверніться до служби підтримки. У обробці та зберіганні персональних даних може бути відмовлено із зазначенням причини.

25.1.2. Обов'язки Гравця

Клієнт зобов'язується використати актуальні дані. При зміні персональної інформації слід написати саппорт. Неприпустимо вказувати недостовірні відомості себе. У цьому випадку Компанія має право не надавати послуги.

25.1.3. Права адміністрації

Париматч казино залишає за собою право відмовитись від договору, припинити співпрацю в односторонньому порядку. Будь-які коригування вносяться до Умов, відстежуються Гравцем самостійно.

25.1.4. Обов'язки адміністрації

Якщо змінюється персональна інформація, заходи захисту, адміністрація зобов'язана повідомити клієнтів. Компанія може надавати доступ до особистих даних, які зберігаються на сервері. Інформація не видаляється за весь час співробітництва та через 3 роки з моменту анулювання договору.

26. Захист прав

Діяльність казино Паріматч регламентується законом "Про захист персональних даних". Ресурс гарантує виконання вимог. Розбіжності між Клієнтом та Адміністрацією вирішуються. Якщо немає спільного рішення, сторони мають право звернутися до суду.